main logo
423

CM 2018: Traficul pe o aplicație de dat întâlniri a crescut de 11 ori

De la începutul Campionatului Mondial de Fotbal din vara aceasta, în Rusia, traficul pe populara platformă de dating, Tinder, a crescut enorm – mai exact, de 11 ori.

CM 2018: Traficul pe o aplicație de dat întâlniri a crescut de 11 ori

Compania de telefonie mobilă MTC a analizat comportamentul a 30 de mii de abonați, care se aflau, în zilele de meci, pe sau lângă stadioanele CM, sau în fan-zones din Moscova, Sankt-Petersburg și Saransk, transmite Ştiri.md cu referire la Cotidianul.

Statisticile arată că traficul Tinder a crescut mai multe decât pe alte rețele de socializare și messenger-uri, fiind de 11 ori mai mare. În plus, nu este vorba despre oaspeții CM, ci chiar de rușii, abonați de multă vreme la serviciile MTC, transmite Esquire.ru.

Și operatorii Tele2 și Megafon au observat o creștere semnificativă a traficului pe Tinder. Un lucru asemănător s-a întâmplat și în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă de anul acesta, din Coreea de Sud. Atunci, numărul utilizatorilor de platforme de dat întâlniri a crescut cu 348%, iar numărul combinațiilor potrivite – cu 644%.

Tinder este o aplicație de telefon mobil, destinată flirtului pe internet. Aceasta aparține companiei Match Group.

Recent, Match Group a lansat o nou aplicație, numită Crown. Utilizatorului îi este propusă o listă cu 16 pretendenți, dintre care doar 4 ajung în „finală”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării