main logo
804

Circ în Parlamentul României: Dragnea a venit cu două valize

Jurnaliştii de la RISE Project au anunțat că au intrat în posesia unei valize pline cu documente despre şeful PSD şi reprezentanţi ai companiei Tel Drum.

Circ în Parlamentul României: Dragnea a venit cu două valize

Drept reacție la dezvăluirile anunțate de RISE Project, Liviu Dragnea a venit în Parlament cu două valize: una plină cu gogoși, iar cealaltă cu mai multe dosare cu pagini despre Forumul Democrat al Germanilor din România și președintele Klaus Iohannis, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

Despre dezvăluirile RISE Project, Dragnea a spus că acestea sunt „e o gogoașă, nu are nicio legătură cu mine, nu mă interesează ce e acolo, dacă e valiză, dacă nu-i valiză, cine a dat, de ce a dat. E o prostie, o disperare să acopere scandalul cu Lazării, care, oricum, nu mai poate fi acoperit”.

La insistențele reporterilor despre valiza intrată în posesia RISE Project, șeful PSD a răspuns: „Nu vă interesează valizele astea, nu vă interesează golăniile făcute de unii procurori cu președintele României!”.

Menționăm că în valiză s-ar afla informaţii în exclusivitate, care nu au ajuns încă la DNA deoarece au fost ascunse chiar înainte ca procurorii să facă perchezițiile la sediul firmei. 

Documentele, denumite „Teleorman Leaks", ar conţine mii de facturi, contracte şi ordine de plată din interiorul companiei. 

De asemenea, sunt zeci de mii de fotografii şi filmulețe video cu angajaţi ai Tel Drum, atât de la evenimentele firmei, cât și din arhiva lor personală, din vacanțe exotice. 

RISE Project a anunțat că va publica în perioada următoare mai multe dintre aceste materiale, dar deja a prezentat public mai multe documente și fotografii, inclusiv una în care apare Liviu Dragnea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării