main logo
695

Ciorapi de lână în valoare de 5.000 de euro, furați în România

Sediul asociației femeilor din Viscri a fost spart și toți papucii din pâslă și ciorapii de lână făcuți de femeile din sat au fost furați.

Ciorapi de lână în valoare de 5.000 de euro, furați în România

Obiectele furate sunt în valoare de 5.000 de euro, iar producătoarele au făcut un apel pe Facebook pentru găsirea lor, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Femeile din Viscri au publicat pe Facebook un mesaj în care cer internauților care văd papucii și șosetele la vânzare să le dea de veste. 

„Pentru că vă place Viscri, vă cerem ajutorul. Din păcate, în urmă cu câteva zile, sediul asociației a fost spart și toți papucii și șosetele predate pentru februarie au fost furați. Obiecte în valoare de peste 5.000 Eur, care urmau să ajungă atât la femei, cât și la programele asociației. E evident că nu au ce face altceva cu papucii decât să îi vândă. Așa că ne-am gândit să vă rugăm să ne ajutați să-i găsim", se arată în mesajul publicat pe Facebook. Autoarele mesajului îi roagă pe internauți să le dea de veste dacă văd papucii la vânzare. 

„Dacă vedeți undeva papuci de pâslă din Viscri de vânzare, chiar și în magazine onorabile, vă rugăm să ne anunțați. Asociația nu vinde în această perioadă nicăieri, și oricum nu vinde decât cu factură, așa că e simplu să aflăm dacă sunt papucii pe care i-am pierdut. Femeile și copiii din Viscri vă vor fi recunoscători, și veți primi pe deasupra și papuci „cinstiți” drept recompensă", se mai arată în mesaj. 

În Viscri funcționează o asociație a femeilor – „Viscri Începe”. Membrele asociației fac papuci din pâslă si împletesc ciorapi de lână, pe care îi vând prin asociație. 

Din banii obținuți, femeile primesc o parte, iar restul sunt folosiți pentru after-school, pentru transportul copiilor la școală, pentru vizite medicale și câte și mai câte. 

Conform Inspectoratului județean de Poliție Brașov, în acest caz a fost deschisă o anchetă și se fac cercetări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării