main logo
527

Cine vor fi domnișoare de onoare și paji la nunta prințului Harry cu Meghan Markle

Palatul Kensington a anunțat cine vor fi domnișoare de onoare și paji la nunta prințului Harry cu Meghan Markle care va avea loc sâmbătă la Castelul Windsor.

Meghan Markle și-a ales domnișoarele de onoare

Meghan Markle va avea șase domnișoare de onoare, printre care și Prințesa Charlotte, scrie libertatea.ro.

Cele șase domnișoare de onoare alese de Meghan Markle sunt: Prințesa Charlotte, în vârstă de 3 ani, Florence van Cutsem, de 3 ani – fiica lui Alice și Nicholas van Cutsem – și Zalie Warren, de doi ani – fiica lui Zoe și Jake Warren – , ambele sunt finele prințului Harry.

De asemenea, dintre domnișloarele de onoare sunt și Remi Litt, de șase ani, și sora sa Rylan Litt, de șapte ani, fiicele cuplului Benita și Darren Litt, ambele fine ale lui Meghan Markle. Lista este completată de Ivy Mulroney, de patru ani, fiica stilistei canadiene Jessica Mulroney, cea mai bună prietenă a miresei.

Paji de la nuntă vor fi: prințul George (4 ani), primul copil al ducilor de Cambridge, nepotul mirelui; Jasper Dyer (6 ani) finul prințului Harry și fiul lui Harry Jasper Dyer; și gemenii Brian și John Mulroney, de șapte ani, copiii prietenei miresei.

Deși totul pare să fi fost foarte bine pus la punct, lipsește încă un detaliu necunoscut. Cine o va conduce pe Meghan la altar. Tatăl ei, despre care Palatul Kensington scria zilele trecute că va fi alături de fiica sa, a transmis, miercuri dimineață că va fi supus unei intervenții chirurgicale la inimă și că nu va putea participa la nuntă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării