main logo
1051

Cine sunt cei 2 sportivi celebri răpuși de virus: Unul avea 33 de ani

Un fost luptător bulgar, de numai 33 de ani, Nikolai Șterev, şi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti irakieni, Ahmed Radhi (56 ani), au murit după ce au contractat COVID-19.

Irakianul Ahmed Radhi a jucat de 121 de ori pentru echipa naţională a ţării sale, pentru care a marcat 62 de goluri, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Celebritatea însă nu l-a ajutat şi în ciuda eforturilor medicilor a murit. Radhi a fost internat şi s-a aflat sub tratament. Iar după ce s-a simţit bine a plecat acasă, ca să nu mai ocupe locul în spital şi el să fie alături de familie. 

Din păcate, în câteva ore starea i s-a înrăutăţit şi nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Bulgarul Nikolai Șterev, 33 de ani, a stat internat mai mult de o lună. Fost sportiv de performanţă în lotul naţional de lupte al Bulgariei, Nikolai a fost intubat în ultimele trei săptămâni într-o secţie de terapie intensivă. 

Fost campion naţional al Bulgariei în 2018, fiul unui fost medaliat olimpic, Simeon Șterev, Nikolai Șterev a participat la competiţii până anul trecut, când s-a retras după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării