376
0
Cine sunt bărbaţii arestaţi cu 60 de kilograme de cocaină în Muntenegru
376
0

Trei persoane, dintre care doi membri ai armatei muntenegrene, au fost arestate în urma capturării a peste 60 de kilograme de cocaină pe o navă a Marinei naţionale a Muntenegrului, au anunţat luni autorităţile de la Podgorica, potrivit AFP, potrivit agerpres.ro.

Poliţia caută încă două persoane care au fugit, a precizat procurorul Saşa Cadjenovic, însărcinat cu acest dosar, într-o conferinţă de presă organizată la Ministerul Apărării muntenegrean, transmite Ştiri.md cu referire la stiripesurse.ro.

Nava Jadran urma să plece vineri într-o croazieră de instruire cu elevi ai Şcolii superioare maritime de la Kotor (port la Marea Adriatică), în direcţia Greciei şi Turciei.

O operaţiune a forţelor de ordine muntenegrene a permis confiscarea a ''cel puţin 60 de kilograme de cocaină de mare puritate, de peste 80%'', a explicat Cadjenovic.

Potrivit acestuia, cocaina avea ca destinaţie Turcia, unde suspecţii urmau să se îmbarce pe o navă ce transporta heroină către Muntenegru.

''În armată nu îşi au locul indivizi nedemni'' să poarte uniforma militară, a afirmat la rândul său un reprezentant al armatei muntenegrene, colonelul Aleksandar Pantovic, în aceeaşi conferinţă de presă.

Citește și
article image
Român, executat în Costa Rica. Cine era femeia care a...
0
581
article image
Poliția explică ce să faci dacă ești martorul unei...
0
109