main logo
1132

Cine este vedeta care nu i-a răspuns la telefon lui Meghan Markle

Meghan Markle a trebuit să o sune de trei ori pe o actriță, cea din urmă nerăspuzându-i niciodată la apeluri.

Cine este vedeta care nu i-a răspuns la telefon lui Meghan MarkleFoto: playtech.ro

Totul s-a petrecut în perioada în care aceasta a fost editor pentru revista Vogue, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Ce vedetă nu a răspuns la apelurile Ducesei de Sussex?

Meghan Markle, „pusă pe ocupat” de o personalitate. Ducesa a sunat de trei ori

Meghan Markle a trebuit să telefoneze o vedetă în perioada în care a fost editor invitat pentru revista Vogue. Actrița Jameela Jamil a fost norocoasa pe care Ducesa o căuta. 

Din păcate, artista nu a răspuns la niciunul dintre cele trei apeluri primite. ”Nu mi s-a spus că o să fie un editor invitat și nici atât că e vorba despre Meghan”, a povestit Jamil.

Actrița din „The Good Place”, în vârstă de 33 de ani, a apărut pe coperta dedicată de Vogue „Forțelor schimbării” datorită mișcării „I Weigh”.

”Meghan m-a sunat cu câteva zile înainte să apară revista. Am pierdut trei apeluri de la ea înainte să răspund. Îmi venea să-mi dau un pumn!Mi-a explicat faptul că a fost invitată să fie editorul numărului și că își cere scuze că totul a fost ținut secret. 

Mi-a zis că a ales să mă prezinte pentru că a văzut ce fac și e o admiratoare. Să știu că a urmărit ce am făcut cu Weigh înseamnă enorm”, a dezvăluit actrița Jameela Jamil.

Jameela Jamil, actrița care a ratat 4 apeluri de la Meghan Markle

„Eu am zis doar «Cu plăcere»”

Ducesa a spus că cele două nu s-au văzut, dar că au avut o discuție foarte interesantă și deschisă. „Mi-a spus ce importantă e egalitatea între genuri pentru ea. 

A zis că i-a plăcut «The Good Place». Am fost încurcată că m-a văzut că am făcut o glumă despre ea în serial”, a povestit Jameela Jamil.

Meghan Markle, așa cum era cunoscută înainte să devină Ducesa de Sussex, după căsătoria cu prințul Harry, a pomenit în conversație de scena în care Tahani se laudă că le-a făcut cunoștință lui Meghan și Harry.

 ”Mi-a spus că îi e recunoscătoare lui Tahani (personaj pe care la jucat Jamil) că i-a făcut cunoștință cu Harry. Eu am zis doar «Cu plăcere»”, a dezvăluit Jamil.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării