main logo
8663

Cine este şoferul care a provocat accidentul cumplit cu 9 morţi din Ungaria

Șoferul care se afla la volanul microbuzului implicat într-un cumplit accident, în Ungaria, în urma căruia nouă români și-au pierdut viața, era un bărbat din Târnăveni.

Cine e şoferul care a provocat accidentul cumplit cu 9 morţi din Ungaria

Acesta făcea un LIVE pe pagina de Facebook, în momentul în care a intrat într-o depășire, cu viteză, și s-a izbit frontal de un camion. 

În filmarea live făcută de Petru Kalau se vede cum acesta era mai atent la clipul video, la manelele ascultate în mașină și la comentariile de pe rețeaua de socializare, decât la șosea. Intră cu viteză într-o depășire multiplă și nu observă camionul de pe contrasens decât în ultima clipă, când este prea târziu să mai reacționeze și să evite impactul, transmite Ştiri.md cu referire la Adevărul.ro.

Şoferul era din Târnăveni și era tatăl a doi copii. În teribilul accident produs la aproximativ 60 de km de Budapesta, pe DN 4, și-au pierdut viața 9 români. 

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, miercuri, că toate cele nouă victime din accidentul de microbuz produs în Ungaria au fost identificate, fiind cetăţeni români. Trupurile au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei.

„Conform ultimelor informaţii obţinute în cursul nopţii de echipa consulară mobilă prezentă la faţa locului, toate cele nouă victime ale accidentului au fost identificate ca fiind de cetăţenie română. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei”, anunţă MAE, într-un comunicat de presă.

Ministerul Afacerilor Externe va suporta costurile legate de repatrierea trupurilor neînsufleţite din Fondul special de urgenţă aflat la dispoziţia ministerului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării