main logo
1074

Cine este Simona Secrier, actuala parteneră a lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au o poveste de dragoste pe care au încercat să o țină departe de ochii curioșilor. Citeşte întreaga ştire: Cine este Simona Secrier, actuala parteneră de viață a lui Mihai Constantinescu

Cine este Simona Secrier, actuala parteneră a lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier este alături de Mihai Constantinescu de mai bine de 20 de ani. Şi ea este tot cântăreaţă. A făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu şi de Radu Ile şi a scos două albume de muzică etno-dance, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

Ulterior, Simona Secrier a părăsit trupa Etno pentru a se dedica unei cariere solo. Atunci l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, care a ajutat-o să scoată primul album solo. 

În septembrie 2017, Mihai Constantinescu şi Simona Secrier au ajuns în faţa altarului şi şi-au jurat iubire şi credinţă veşnică, dar totul în mare secret. 

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, spunea Mihai Constantinescu într-un interviu. 

„Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, mai spunea artistul despre actuala sa parteneră de viață. 

Картинки по запросу Simona Secrier

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării