main logo
972

Cine este milionarul care a cerut-o în căsătorie pe Rihanna

Rihanna ar fi fost cerută în căsătorie de milionarul saudit cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani.

Cine este milionarul care a cerut-o în căsătorie pe Rihanna

Cântăreața Rihanna se iubește cu un tânăr saudit, care se numește Hassan Jameel. 

Primele zvonuri despre idila dintre cei doi au apărut în iunie 2017, când cei doi au fost surprinși sărutându-se în timpul unei vacanțe pe care au petrecut-o în Spania, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Cei doi au încercat să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Se pare că acum relația lor a ajuns la un alt nivel. Potrivit publicației Hollywood Life, artista ar fi fost cerută în căsătorie de hassan Jameel, iar ea ar fi acceptat să-i devină soție, notează labotana.com. 

„Rihanna este foarte îndrăgostită, l-a găsit pe Făt-Frumos Sunt împreună de doi ani, iar ea pare foarte fericită”, a declarat o sursă pentru publicația menționată. 

„Au petrecut mai mult timp împreună decât își poate imagina cineva, dar el este foarte discret, nu-i place să fie în centrul atenției. Asta a fost pe placul Rihannei, pentru că și ea preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. 

Pentru ea e o mare ușurare că el vrea să stea departe de ochii presei”, a adăugat sursa respectivă. Hassan Jameel aparține uneia dintre cele mai bogate familii saudite.

Familia iubitului Rihannei deține mai multe companii. 

De asemenea, familia lui Hassan Jameel este cea care deține exclusivitatea în ceea ce privește vânzarea mărcii Toyota în Arabia Saudită. 

În anul 2018, familia lui Hassan Jameel a ocupat poziția a 12-a în topul celor mai bogate familii din lumea arabă. De altfel, numele ligii de fotbal din Arabia Saudită poartă numele familiei iubitului Rihannei, Jameel League. Familia acestuia are și o organizație caritabilă, Community Jameel.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării