main logo
673

Cine este fostul soţ al lui Meghan Markle

Meghan Markle, devenită între timp ducesă de Sussex, a mai fost căsătorită, cu producătorul american Trevor Engelson (41 de ani).

Cine este fostul soţ al lui Meghan Markle

Cei doi s-au căstorit în 2011, după o relație de 7 ani. Nunta a avut loc în Jamaica, pe plajă, în prezența a 102 invitați. După doar doi ani au decis să divorțeze din cauza unor “diferenţe ireconciliabile”, transmite Știri.md  cu referire la  The Sun.

Markle tocmai obţinuse rolul lui Rachel Zane din serialul “Suits” şi a fost nevoită să se mute la Toronto, iar Trevor Engelson nu a acceptat să meargă cu ea şi a rămas să lucreze la proiectele sale din Los Angeles.


Cei doi s-au cunoscut în 2004 şi au avut o relaţie de şase ani, înainte să se logodească în 2010. Nunta, în stil boem, a avut loc în 2011, în Ocho Rios (Jamaica), însă viaţa conjugală a durat puţin. 

Doi ani mai târziu ei au semnat actele de divorţ pe motive de "diferenţe ireconciliabile", relatează ziarul spaniol ABC.

Distanţa a fost unul din factorii care a cântărit cel mai mult în despărţirea lor. Actriţa a obţinut rolul lui Rachel Zane din serialul "Suits" şi a fost nevoită să se mute la Toronto, în timp ce Trevor Engelson (41 de ani) a rămas să lucreze la proiectele sale din Los Angeles. 

Ambiţia personală a lui Meghan a cântărit mai mult decât dragostea lor, remarcă ziarul spaniol. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării