main logo
848

Cine e vărul prințului Harry care a devenit celebru pe internet după nunta regală

La nunta regală de sâmbătă a prinţului Harry cu Meghan Markle au participat mulţi invitaţi remarcabili, precum Louis Spencer, nepotul prinţesei Diana, care a furat inimile a milioane de fete din întreaga lume care s-au uitat la nunta transmisă în direct şi care au fost fascinate de aspectul său seducător.

Cine e vărul prințului Harry care a devenit celebru după nunta regală

Ducele şi ducesa de Sussex sunt deja oficial soţ şi soţie. Deşi toată lumea este fericită pentru cuplul adorabil pe care îl formează există şi o mică dezamăgire în rândul tinerelor care sperau într-o şansă cât de mică a unei căsătorii cu un membru al familiei regale britanice.

Totuşi, săptămâna trecută a venit şi o veste bună pentru toate acestea, având în vedere că există un alt tânăr foarte chipeş la care pot acum să viseze: Louis Spencer. Vărul prinţului Harry este oficial noul burlac cel mai râvnit al casei regale britanice. Vărul prinţului Harry este mai mai puţin cunoscut decât verişorii săi, astfel încât există puţine informaţii despre el, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Se ştie că numele său complet este Louis Frederick John Spencer, viconte de Althorp. Este fiul lui Charles Spencer, cel de-al noulea conte Spencer şi frate al regretatei prinţese Diana. Până acum a stat departe de atenţia mediatică, însă din momentul în care a participat la nunta regală din 19 mai alături de surorile sale, lady Eliza Spencer, lady Kitty Spencer şi mama lor, Victoria Aitken, toate privirile s-au îndreptat asupra lui.  


Născut la 14 martie 1994, Spencer are 24 de ani şi este primul pentru a moşteni titlul tatălui său, devenind al 11-lea conte Spencer. Ceea ce înseamnă că soţia sa va primi titlul de contesă. Se estimează că averea familei este de aproximativ 196 de milioane de dolari. Din păcate Spencer nu îndeplineşte nicio funcţie regală importantă, astfel încât nu obişnuieşte să ia parte la evenimente publice.

Ultima oară când a fost văzut a fost la nunta prinţului William cu Kate Middelton în 2011, în urmă cu şapte ani. Însă atunci avea doar 17 ani, iar prezenţa lui a trecut oarecum neobservată. Nu are cont pe nicio reţea de socializare, astfel încât va trebui să se aştepte un alt eveniment al familiei regale pentru ca Louis Spencer să-şi facă din nou apariţia, notează ABC.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării