main logo
729

Cine e tânăra care îl acuză pe Gerard Depardieu de viol

Actorul francez Gerard Depardieu este anchetat pentru viol şi agresiune sexuală. Victimă i-a căzut fiica unui prieten, actriţă şi dansatoare în vârstă de 22 de ani. Ea le-a spus poliţiştilor că actorul ar fi violat-o, de două ori, în cursul acestei luni.

Cine e tânăra care îl acuză pe Gerard Depardieu de viol

Tânăra îl învinuieşte pe Gerard Depardieu, acum în vârstă de 69 de ani, că ar fi agresat-o sexual în timpul unor repetiţii neoficiale, care au avut loc la domiciliul actorului din Paris, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Tânăra de 22 de ani a depus o plângere împotriva lui pe 27 august, pentru incidente care ar fi avut loc pe 7 şi 13 august, iar poliţia a început o anchetă. Ea spune că a fost violată în ambele ocazii de actor.

Avocatul actorului a anunţat că acesta neagă orice acuzaţie.

“Sunt în legătură cu Gerard Depardieu, care a fost de-a dreptul şocat de aceasta plângere. Neagă în mod categoric orice agresiune sexuală. Regret că ancheta nu a fost ţinută secretă, aşa cum ar fi trebuit. Astfel de acuzaţii sunt contrare cu firea sa, cu lucrurile pe care le respecta, cu personalitatea şi sensibilitatea sa”, a transmis avocatul.

Femeia a depus plângerea la o secţie din Lambesc, în sudul Franţei, încă cazul a fost preluat de procuratura din Paris. Ancheta este în curs, aşa că deocamdată, nu au fost formulate acuzaţii oficiale.

Gerard Depardieu, o legendă a cinematografului francez, a jucat în peste 170 de filme. A fost nominalizat la Oscar pentru rolul din Cyrano de Bergerac, din 1990, film care i-a adus premii la Cannes şi un trofeu Cesar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării