14 aug, 2018 13:29
371
0

Cine e principalul vinovat pentru protestele violente din România

14 aug, 2018 13:29
371
0

Liviu Avram, redactor-șef adjunct al Adevărul că atâta vreme cât Jandarmeria nu a luat măsuri ca să izoleze grupurile rebele „înseamnă că au întreaga culpă”. Cel mai înțelept însă, în cazul acesta, este să așteptăm derularea anchetei precizează jurnalistul.

Cine e principalul vinovat pentru protestele violente din România

Președintele vorbea despre o diversiune, Carmen Dan ne vorbește despre normalitate. Care este, întreabă Digi24?

„Nu cred că e normal că președintele să lanseze zvonuri și speculații, pentru că președinte are acces la informații privilegiate, dacă știe ceva, trebuie să spună cu subiect și predicat, nu să lanseze zvonuri.

Carmen Dan vorbește și atât, nu mai putem lua în serios ce spune domnia sa, câtă vreme este parte la o situație conflictuală între instituții ale statului.

Din acest punct de vedere, mi se pare că cel mai înțelept pentru noi este să așteptăm derularea anchetei la Parchetul general și să aflăm ce anume informații a transmis SRI înainte de mitingul de vineri seară, și cât din aceste informații au și fost verificate de Jandarmerie

Dacă SRI a transmis că ultrașii galeriilor vor fi prezenți în piață și, dacă Jandarmeria nu a făcut nimic în acest sens, și pare că nu a făcut, din moment ce evenimentele s-au derulat așa cum s-au derulat, înseamnă că avem o problema mare în ograda Jandarmeriei, indiferent dacă, așa cum spune C. Dan, acolo s-a aflat sau nu un procuror militar.

Câtă vreme acolo existau date, dacă existau, informații că grupuri rebele vor fi în sala și nici procurorul militar, nici Jandarmeria, nu au luat măsuri să le izoleze, înseamnă că au întreagă culpă pentru tot ceea ce s-a întâmplat acolo și va trebui investigația să arate cine a luat decizia de a nu valorifica aceste informații”, explică Liviu Avram pentru Digi24.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter