main logo
1081

Cine e noua cea mai frumoasă fetiță din lume: Are 6 ani și e din Rusia

„Cea mai frumoasă fetiță din lume” desemnată în 2019 este Alina, o fetiță în vârstă de șase ani, din Moscova, Rusia. Ea a fost observată de mai multe branduri celebre după ce a fost protagonista mai multor ședințe foto inedite.

Cine e noua cea mai frumoasă fetiță din lume: Are 6 ani și e din Rusia

Alina Yakupova, în vârstă de doar șase ani, din Moscova, Rusia, a început să să facă modelling de la patru ani, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Acum, însă, după ce a apărut în mai multe pictoriale și după ce a adunat zeci de mii de urmăritori pe Instagram, ea a fost desemnată „cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Alina a apărut în numeroase pictoriale ale unor branduri celebre și continuă să impresioneze o lume întreagă cu frumusețea ei răvășitoare. 

Ochii ei, de un albastru ireal, dar și părul blond miere au cucerit oameni din toate colțurile lumii, ea având, la doar șase ani, fani din Germania, Costa Rica și chiar California.

„Fetița asta e cea mai frumoasă”, a comentat cineva, în timp ce altcineva a scris: „Atât de drăguță, atât de dulce. Un adevărat înger!”

Alina nu este primul model din Rusia care cucerește inimi de pe întreg mapamondul. În urmă cu doi ani, Anastasia Knayazeva devenea cunoscută pe rețelele sociale, mulți internauți fiind uimiți de frumusețea ei răvășitoare.

Mai mult de atât, de-a lungul timpului, ea a avut contracte cu branduri celebre precum Monnalisa Kids, Yudashkin Kids și Gloria Jeans.

Uite că anul acesta i-a adus noroc Alinei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării