main logo
5340

Cine e blonda din Ucraina de care s-a îndrăgostit Dan Bălan

Dan Bălan, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, este jurat la Vocea Ucrainei, unde se pare că fostul membru al trupei O-zone și-a găsit jumătatea.

Cine e blonda din Ucraina de care s-a îndrăgostit Dan Bălan

În fiecare emisiune, aceasta este surprins făcând gesturi frumoase pentru colega lui din emisiune, cântăreața Tina Karol, transmite Știri.md cu referire la libertateapentrufemei.ro.

Acesta îi face adesea complimente și îi aduce chiar și cadouri și flori, iar Tina pare încântată de atenția artistului. Astfel, văzând apropierea dintre cei doi, fanii celor doi artiști au început să pună întrebări despre relația lor. 

Mai mult, ei chiar l-au luat la rost pe Dan Bălan, să spună dacă într-adevăr are sentimente pentru Tina sau e doar un scenariu.

Relația specială dintre Tina Karol și Dan Bălan, în cadrul concursului muzical „Vocea Ucrainei”, a stârnit multe întrebări în rândurile fanilor. Aceștia se întreabă: o fi sentimentele lui Dan pentru Tina adevărate sau e, pur și simplu, un scenariu bine regizat și încă mai bine jucat.

Dan, într-adevar, de ce nu răspunzi la întrebările despre Tina?  Ca să îi liniștesți pe toți, în sfârșit! Să fie oare chiar doar un scenariu și toată atenția ta în direcția Tinei e doar pentru show? Țin minte când spuneai că nu obisnuiești să te joci cu astfel de sentimente, dar s-a creat deja o avalanșă de comentarii despre acest subiect. 

Răspunde-ne odata și spune-ne adevărul.Tina a trecut prin multe și nu ne dorim ca cineva sa se joace cu ea…' , a scris unul dintre comentatori. Spre surprinderea tuturor, răspunsul lui Dan Bălan nu s-a lăsat mult așteptat. 

Pot să vă spun, cu siguranță, un singur lucru: nu exista niciun scenariu!', a răspuns artistul, care lasă de înțeles că o place foarte mult pe Tina. 

De altfel, acesta a mai declarat recent că este fermecat de artistă.  Acesta a mărturisit că știa și înainte de Tina și despre activitatea ei, dar acum a devenit și mai interesat.

„Minunata Tina Karol… Ea m-a fermecat. Are o carismă extraordinară. Așa femei ca Tina se întâlnesc extrem de rar. Sunt foarte bucuros că proiectul ne-a dat ocazia să ne cunoaștem unul pe altul mai bine.

„Anterior, ascultasem câteva piese de-ale Tinei, dar în timpul proiectului am început să o fac mai des. Eu cred că Tina este făcută pentru a dărui oamenilor căldură, sinceritate și motivație.', a spus Dan Bălan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării