main logo
819

Cine e actorul care și-a dat barba jos. Gestul său i-a făcut pe internauți să o ia razna

Un actor a reușit să stârnească dezbateri aprinse pe internet după ce și-a ras barba. Părerile sunt impărțite, mulți dintre fanii lui susțin că nu-l mai recunosc și, per total, clipul cu acesta a devenit viral. Poate știi despre cine e vorba. Numai că s-ar putea să-l recunoști doar după nume nu și după noua înfățișare.

Gestul actorului i-a făcut pe internauți să o ia razna

Actorul Jason Momoa, cunoscut pentru rolurile din Game of Thrones și Aquaman, a împărțit internetul în două după ce a decis să-și radă barba. A postat totul pe rețelele de socializare, unde s-a lăudat că renunța la ceea ce el numește "bestie". "E timpul să fac o schimbare. O schimbare pentru mai bine, pentru copii, pentru copiii voștri, pentru viitor", a fost anunțul făcut de Jason Momoa, transmite Ştiri.md cu referire la realitatea.net.

Cine e Jason Momoa, actorul care era cunoscut pentru barba sa. Jason Momoa s-a născut în Honolulu, Hawaii pe 1 august 1979. În prezent, acesta are doi copii cu partenera sa, actrița Lisa Bonet. Momoa și-a început cariera ca model în 1990, după ce a fost selecționat de creatorul de modă Takeo. În 1999 Momoa a câștigat "Hawaii's Model of the Year".

Ca actor a jucat prima dată în serialul "Baywatch", ulterior redenumit "Baywatch Hawaii" pentru sezoanele 1999-2001. Personajul său, Jason Ioane, se născuse în Hawaii, dar se mutase ulterior în Texas împreună cu mama sa după dispariția tatălui său. Cel mai tânăr salvamar din serial, personajul lui Momoa era și cel mai determinat, prin comparație cu vedeta și producătorul, David Hasselhoff, potrivit Wikipedia.

După sfârșitul seriei Baywatch, Momoa a primit un rol secundar în comedia Johnson Family Vacation (2004), alături de Cedric the Entertainer și Vanessa Williams. În același an Momoa se întoarce pe micul ecran cu "North Shore".

Din cauza numărului scăzut de vizualizări, serialul este oprit după primul sezon. Actorului i se oferă șansa de a juca în Stargate: Atlantis ca Ronon Dex, un specialist militar instruit în lupta corp la corp. SciFi Channel nu a fost de acord cu coafura acestuia, aceasta a avut succes ajungând rapid parte a imaginii personajului său.

La data de 15 noiembrie 2008, Momoa a fost lovit în față cu o sticlă de bere suferind răni serioase. 140 de cusături au fost necesare și cicatricile mai sunt încă vizibile.

În 2011, Momoa apare în Urzeala Tronurilor, unde interpretează un războinic barbar, bogat și influent care moare la sfârșitul primului sezon. Pe baza apariției lui în serie, acesta primește rolul de Conan în Conan Barbarul, un remake după originalul din 1982, cu Arnold Schwarzenegger. Acesta joacă alături de Rose McGowan, Stephen Lang and Ron Perlman. Momoa a urmărit un regim de șase săptămâni pentru cascadorii și arte marțiale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării