20 mai, 2019 22:05
299
0
Cinci români condamnați la câte zece ani de închisoare în Marea Britanie
20 mai, 2019 22:05
299
0

Cinci români cu vârste între 18 și 24 de ani, au fost condamnați la câte zece ani de închisoare după ce au violat în grup o tânără într-un parc din Marea Britanie și au filmat întreg atacul cu telefoanele lor mobile.

Foto: gettyimages.com

Cei cinci atacatori: Florin Călin, 20 de ani, Dorel Diaconu, 23 de ani, Oprea Dobre, 18, Alexandru Dobrin, 18 și Marius Dobrin, de 24 de ani, au fost fiecare condamnați la câte zece ani de închisoare, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

Toți cei cinci au pledat vinovați pentru acuzații de viol.

Incidentul s-a petrecut anul trecut în luna decembrie în orașul Jersey. Cei cinci, care lucrau în agricultură, au ieșit într-un club și unul dintre ei, Marius Dobrin, a început să danseze și să flirteze cu victima. Pe tot parcursul nopții acesta a stat alături de ea în timp ce fata părea să fie foarte beată.

Dobrin și victima au înaintat pe stradă spre un parc din apropiere, în timp ce ceilalți patru, care i-au așteptat în apropierea barului, i-au urmărit îndeaproape. 

Cei cinci bărbați au condus victima parcul Les Platons, unde au violat-o. Fata a fost abandonată de cei cinci în oraș, acolo unde a fost găsită de un trecător care a anunțat poliția.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter