main logo
792

Cinci destinații romantice pentru luna de miere în februarie

Dacă ați decis să vă uniți destinele în cea mai romantică lună a anului...

Cinci destinații romantice pentru luna de miere în februarie

Vă prezentăm mai jos o serie de destinaţii neobișnuite și frumoase pentru cei care au ales să îşi oficializeze relaţia, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

1.Toscana, Italia

Castello di Vincigliata este unul dintre cele mai populare locuri alese pentru nunţi din Florenţa. Castelul medieval de secol 13 este situat pe un deal pietros, la doar câţiva kilometri de centrul istoric al Florenţei. Oaspeţii pot face şi plimbări romantice în curte şi pe pajişti, iar una dintre terase oferă o panoramă spectaculoasă a oraşului.

2. Musha Cay, Bahamas

Este o destinaţie pentru cei cu buzunare mai largi, fiind încadrată în categoria “de lux”. Plaje cu nisip roz, stânci şi o apă imposibil de albastră. Complexul Musha Cay este format din cinci case luxoase, fiecare cu plajă privată. Oaspeţii pot face scufundări în grota Thunderball, unde au fost turnate scene din clasicul film din franciza 007, cu Sean Connery, lansat în 1965.

3. Paris, Franţa

Parisul este sinonim cu romantismul, iar hotelul de cinci stele Peninsula este un loc perfect pentru organizarea nunţii. Oferă multe pachete special pentru acest eveniment, iar piesa de rezistenţă este o terasă la ultimul nivel al clădirii, pentru o panoramă care îţi taie respiraţia.

4. Palatul Alhambra, Spania

Nu se pot organiza nunţi în palatul propriu zis, ci în imediata vecinătate. Alhambra Weddings are o ofertă bogată în acest sens, inclusiv palate maure cu fântâni, grădini şi curţi interioare, case de ţară andaluze şi alte locuri cu vedere spre palatul Alhambra.

5. Nusa Dua, Bali

Cea mai populară destinaţie de vacanţă dintre insulele din arhipelagul indonezian, Bali nu este numit degeaba Tărâmul Zeilor. O irezistibilă combinaţie de plaje cu nisip fin, temple, apă albastră, locuri pentru scufundări. Mulia Resort and Villas are o ofertă tentantă în ceea ce priveşte locurile pentru nunţi, pe plajă, în grădini şi chiar într-o capelă plutitoare din sticlă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării