main logo
1103

China: Un băieţel de doi ani, vândut de tatăl său pentru 20.000 de euro

Un bărbat chinez din provincia Zhejiang, a fost arestat după ce şi-ar fi vândut fiul în vârstă de 2 ani şi ar fi folosit banii pentru a călători împreună cu noua lui iubită. Xie a obţinut aproape 20.000 de euro după ce şi-a dat băieţelul unui cuplu care nu avea copii.

China: Un băieţel de doi ani, vândut de tatăl său pentru 20.000 de euroFoto: adevărul.ro

Fapta bărbatului a stârnit o revoltă în rândul opiniei publice din China, dar şi din alte ţări. După divorţul de soţia sa, Xie, suspectul a obţinut custodia baiatului Jiajia, iar femeia a obţinut custodia fetei, transmite Știri.md cu referire la adevărul.ro.

Din cauza faptului că Xie lucra într-un alt oraş, bărbatul a fost nevoit să-l lase pe băieţelul de doi ani, în grija fratelui său, Lin. La un moment dat, însă, individiul l-a luat pe Jiajia de acasă, spunându-i fratelui că fosta soţie vrea să îşi vadă copilul. 

Ulterior, Lin, care se ataşase de băieţel, a aflat că micuţul nu ajunsese niciodată la mama lui, motiv pentru care şi-a luat fratele la întrebări. C

ând Xie a refuzat să răspundă, Lin a sunat, în data de 22 aprilie, la poliţie. 

Poliţiştii au descoperit, în urma verificărilor că Xie şi-a vândut fiul pentru 20.000 de euro, unei familii fără copii. Se presupune că banii trebuiau să fie folosiţi de Xie pentru a-şi duce iubita în vacanţă. 

Bărbatul a fost reţinut, iar băieţelul a fost lăsat în grija unchiului. Autorităţile au transmis că vor continua ancheta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării