main logo
946

Chicago, paralizat de iarna târzie. Locuitorii dau vina pe Game of Thrones

Locuitorii orașului Chicago au aprins rețelele de socializare, plângându-se de condițiile severe de timp care a lovit orașul tocmai în luna aprilie.

Chicago, paralizat de iarnă. Locuitorii dau vina pe Game of Thrones

Dar nici vorbă de disperare: mulți din ei au ales să profite de zăpadă, pe când alții au găsit repede pe cine să dea vina - cine dacă nu Umblătorii Albi (White Walkers) au adus iarna, odată cu premiera ultimului sezon al serialului Game of Thrones, transmite Știri.md cu referire la altfel.md.

Locuitorii din Chicago au postat pe rețelele de socializare diferite ipoteze despre cauzele vremii extreme, dar și nenumărate meme-uri despre „Umblătorii Albi/White Walkers” - personaje negative din saga „Game of Thrones”, care aduc iarna, oriunde nu ar păși.

Nici departamentul de poliție nu s-a abținut să facă haz de situație și a făcut așa o postare pe contul oficial de Twitter:

Alți locuitori ai unuia dintre cele mai mari orașe din Statele Unite sunt indignați de faptul că datorită vremii nefavorabile nu zboară aproape nici o avion, iar traficul la sol este paralizat. Apropo, condițiile meteo nefavorabile au cauzat anularea a peste 1.000 de zboruri, potrivit presei locale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării