main logo
576

Celebrul actor Eddie Murphy a devenit din nou tătic la 57 de ani

Renumitul actor Eddie Murphy are 57 de ani și a devenit de curând tătic pentru a zecea oară. Americanul şi logodnica sa Paige Butcher, de 39 de ani, au devenit părinţii unui băieţel, vineri, 30 noiembrie curent.

Celebrul actor Eddie Murphy a devenit din nou tătic la 57 de aniEddie Murphy şi Paige Butcher sunt într-o relaţie de şase ani şi mai au o fetiţă în vârstă de doi ani.

Micuțul este al doilea în familia celor doi iubiți și a apărut pe lume în Los Angeles, cu o greutate de 3,33 kg. Anunțul fericit al cuplului a fost făcut luni, prin intermediul agentului actorului, care a spus că, atât mama, cât şi băieţelul se simt bine, transmite Ştiri.md cu referire la adevarul.ro

Reprezentantul lui Murphy a mai dezvăluit că numele dat nou-născutului este Max Charles, nume ce a fost purtat de fratele mai mare al actorului, care a murit de leucemie anul trecut.

Eddie Murphy şi Paige Butcher sunt într-o relaţie de şase ani şi mai au o fetiţă în vârstă de doi ani, ce poartă numele de Izzy. Însă actorul mai are alți opt copii din fostele relaţii.

Așadar, cel mai mare copil este Eric - 29 de ani, adus pe lume de Paulette McNeely, iar alţii cinci - cu fosta soţie, Nicole Mitchell Murphy: fiul Miles (25 de ani) şi fiicele: Bria (28 de ani), Shayne Audra (23 de ani), Zola Ivy (18 ani) şi Bella Zahra (16 ani). Americanul  mai are și o fetiţă de 11 ani, Angel Iris, cu cântăreaţa Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls. Actorul ar fi părăsit-o pe Mel B când încă era însărcinată în şase luni.

Eddie Murphy, născut în 1961, la New York, este actor şi producător. Acesta este celebru datorită mai multor roluri din filme cunoscute, precum: „Beverly Hills Cop”, „Dr. Dolittle”  şi „The Nutty Professor”. Starul a fost și nominalizat la Oscar pentru rolul secundar din „Dreamgirls”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării