main logo
1257

Cel mai nou cuplu de la Hollywood: Cine e iubitul Angelinei Jolie

De când Angelina și Brad s-au despărțit speculațiile că ar avea alte relații nu încetează să apară, dar ultima parcă ne-a mirat cel mai mult.

Cel mai nou cuplu de la Hollywood: Cine e iubitul Angelinei Jolie

Presa de peste ocean scrie că Angelina Jolie și Keanu Reeves ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood, transmite Ştiri.md cu referire la Ea.md.

Conform News Weekly cei doi actori ar ieși împreună de un an de zile.

Astfel, conform sursei citate, se pare că Angelina Jolie ar avea o relație cu nimeni altul decât Keanu Reeves. Și nu de ieri, de azi, ci de un an de zile.

Deocamdată, nici Angelina și nici Keanu nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informația, conform sursei citate.

Potrivit unei surse din anturajul actorilor, cei doi s-au cunoscut dupa ce Angelina s-a mutat chiar lângă casa mamei lui Keanu Reeves, iara acesta vizitându-ți mama a cunoscut-o pe Angelina, cu care nu s-a intersectat niciodată pe platourile de filmare.

Aceeași sursă susține că actorul  i-ar fi cunoscut și pe copiii Angelinei Jolie. „Îi adoră copiii și este o influență bună în viața Angelinei. El este atât de bun, de generos și decent,  are toate calitățile pe care Angie le dorește la un bărbat”.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au fost împreună 12 ani şi au reprezentat cel mai glorios cuplu al Hollywood-ului, s-au despărţit în septembrie 2016. Actriţa a cerut divorţul „pentru binele familiei“, solicitând şi custodia celor şase copii dintre care trei sunt adoptați.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării