807
0
Cel mai cotat model plus size și-a anunțat sarcina. Cum arată acum
807
0

„Surpriză!”, un cuvânt rostit într-un clip publicat în această dimineață pe Instagram care a făcut sarcina modelului publică: Ashley și soțul ei Justin Ervin așteaptă nașterea primului lor copil.

Foto: avantaje.ro

Pentru a-și celebra aniversarea a nouă ani de mariaj, perechea a postat câte un mesaj pe conturile personale de Instagram, transmite Știri.md cu referire la Avantaje.ro.

„Acum nouă ani m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. A fost cea mai grozavă aventură alături de persoana mea preferată.

Azi ne simțim binecuvântați, recunoscători și bucuroși să celebrăm ca o familie în creștere. Aniversare fericită, Justin. Viața noastră este pe cale să devină și mai frumoasă”.

Regizorul Justin Ervin (30 de ani) a publicat o sonogramă, alături de două fotografii mai vechi ale cuplului.

Lângă acestea, producătorul a scris: „Pentru iubirea și inspirația mea de zi cu zi. Aniversare fericită, Ashley!

Acești nouă ani au trecut asemeni unei vieți. Asta probabil pentru că viața mea a început odată cu momentul în care te-am cunoscut.

Acum că ne-am făcut o viață împreună, hai să dăm viață împreună. Te iubesc, ne iubesc. Ne iubesc pe toți ..”

În anul 2016, modelul a vorbit cu Entertainment Tonight despre posibilitatea de a deveni mămică. „Cu siguranță vom avea copii. Probabil se va întâmpla în următorii câțiva ani.”

Și-a exprimat din nou această dorință în luna ianuarie a anului acesta, deși a recunoscut că ea și soțul ei nu se grăbesc.

„Pentru mine, deși că sunt femeie și soție, fericirea nu este egală cu a avea copii. Copiii vor veni când vor veni.

Acum, fericire pentru mine este să construiesc alături de soțul meu, dar și pe cont propriu brandul meu.”

Ashley și Justin s-au cunoscut la biserică în New York și s-au căsătorit când modelul avea doar 22 de ani, scrie People.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter