main logo
735

Cea mai mare petrecere de pe mapamond, Carnavalul de la Rio, în toi

Carnavalul de la Rio se desfășoară cu multă veselie şi cu mişcări de dans ultra-energice. Pe Sambadrom, marile şcoli de samba se întrec zilnic în parade spectaculoase.

Cea mai mare petrecere de pe mapamond, Carnavalul de la Rio, în toi

Zeci de mii de turişti se află deja la Rio de Janeiro, pentru a lua parte la cea mai mare petrecere a anului. Defilarea celor 12 şcoli de samba, înscrise în competiţie, este momentul culminant al Carnavalului de la Rio. Pregătirile au durat aproape un an, transmite Știri.md cu referire la tvc.md.

Fiecare şcoală de samba poate aduce la concurs până la cinci mii de dansatori. Dar carnavalul înseamnă mai mult decât paradele de pe Sambadrom. Rio de Janeiro este, în această perioadă, unul dintre cele mai atractive locuri pentru turişti.

Atmosfera unică şi dorinţa oamenilor de a celebra muzica şi dansul, fac din acest eveniment unul dintre cele mai aşteptate.

Carnavalul din Rio de Janeiro este un faimos festival ținut anual înainte de Postul Mare și este considerat cel mai mare carnaval din lume, având zilnic câte două milioane de oameni pe străzi. Primul festival de la Rio datează din 1723.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării