350
0
Cea mai mare captură de droguri din istorie valorează 50 milioane dolari
350
0

Autorităţile britanice au confiscat aproximativ 398 de kilograme de heroină, în valoare de aproape 50 de milioane de dolari, în urma unei operaţiuni internaţionale, fiind una din cele mai mari capturi de droguri în Marea Britanie.

Ofiţeri din cadrul NCA şi Forţei de Frontieră au percheziţionat o ambarcaţiune suspectă ancorată în portul Felixstowe din sud-estul Marii Britanii, potrivit postului CNN, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

În urma percheziţiei s-a descoperit un container ce conţinea aproximativ 398 de kilograme de heroină, drogurile fiind ascunse sub o încărcătură de prosoape şi halate de baie.

Drogurile au fost confiscate, iar nava a fost lăsată să-şi continue călătoria până la Anvers, de unde containerul a fost transportat cu camionul pe şosea până la Rotterdam. Aici, mai mulţi suspecţi au încercat să descarce conţinutul containerului, moment în care poliţia olandeză a intervenit şi a arestat două persoane.

De asemenea, a fost arestat şi un individ din Bromsgrove, Marea Britanie.

Imaginea articolului Cantitate record de heroină, în valoare de aproximativ 50 de milioane de dolari, confiscată în Marea Britanie

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter