main logo
1473

Cea mai frumoasă tractoristă va face înconjurul României cu un tractor

Este blondă și arată ca o actriță de la Hollywood. Nu caută nimic, doar se laudă. Și are motive să o facă. Ea este femeia care va face înconjurul României cu un tractor.

Cea mai frumoasă tractoristă va face înconjurul țării cu un tractor

Ea este Patricia Pop și ar putea face orice. Absolventă de Jurnalism, Particia are o carieră interesantă și o dorință mai puțin obișnuită. Proiectul său “România văzută din tractor” o va transforma în prima femeie care bate țara-n lung și-n lat la volanul unui utilaj agricol, transmite Ştiri.md cu referire la autoexpert.ro.

Patricia a urmat cursurile școlii de tractoriști. Toți instructorii o laudă, iar ea speră să ia examenul din prima. Dacă nu, va conduce un tractor până în 3500 de kilograme.

“Am făcut toate chestionarele, iar la practică mă descurc”, spune cu mândrie Patricia, care se pregătește intens de examen. Dacă pică, are o soluție de rezervă. Va conduce, pe drumurile patriei, un tractor mai mic, de 3500 de kilograme.

Călătoria sa va începe pe 1 iulie, când Patricia Pop va porni din Craiova către Mihail Kogălniceanu via Călărași. La sfârșitul lunii iulie, aceasta va ajunge la Ovidiu, în județul Constanța, unde încheie prima etapă a călătoriei inedite.

Urmează pentru ea Dobrogea și Bărăganul, anul viitor va ajunge în Câmpia de Vest și, în 2021, și în Câmpia Moldovei.

Pe parcursul drumurilor sale prin țară, cea mai frumoasă tractoristă din țară se va întâlni cu fermieri și producători agricoli și va încerca să le ofere soluții la problemele reclamate de aceștia. Patricia vrea să le demonstreze tinerilor că agricultura este de viitor și să-i convingă pe consumatori să cumpere produse de la producătorii români.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării