main logo
1465

Ce ştiau colegii poliţistului care şi-a împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis

Un poliţist de la Piteşti şi-a împuşcat mortal copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Devastat de durerea unui divorţ şi chinuit de gândul că fiul lui va creşte fără el, tânărul de 29 de ani a pus mâna pe pistol într-un moment de rătăcire.

Ce ştiau colegii poliţistului care şi-a împuşcat copilul şi s-a sinucis

Colegii ştiau că poliţistul care lupta împotriva crimei organizate şi a traficanţilor de droguri îşi luase pistolul acasă deşi era liber zilele acestea. Nu au bănuit însă nicio secundă la ce avea să folosească arma, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Bogdan Olar - şef la ISU Argeş: „În sufragerie au găsit două victime: un copil şi un bărbat care aveau plagă împuşcată la nivelul capului”.

Nici fost soţie a poliţistului, care i-a adus dimineaţă copilul să stea cu el nu a intuit planul sângeros.

La ora 13.40, femeia a sunat la 112. Venise în acest bloc, unde locuia fostul soţ, pentru a-şi lua copilul. Pentru că nu i-a răspuns nici la telefon şi nici la uşă, şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva.

Pompierii au intrat pe fereastră în casa poliţistului şi l-au găsit fără viaţă lângă copilul de trei ani. În jurul lor erau mai multe bilete de adio.

Procuror Marius Ştefan, prim-procuror: „Nu vă pot dezvălui ce a scris, ţine de intimitatea persoanei. Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul”.

Poliţistul de 29 de ani era măcinat de despărţirea de soţie şi de faptul că nu o să mai fie clipă de clipă lângă copilul pe care îl adora.

De aici şi până la gestul extrem este însă o prăpastie enormă, spun criminaliştii.

Dan Antonescu, criminalist: „Să-ţi vezi copilul contracronometru nu este tocmai plăcut, probabil că şi alte amănunte din acest cuplu l-au dus către o frustrare care posibil să fi fost factor declanşator.”

Poliţistul care şi-a împuşcat copilul de trei ani după care s-a sinucis trecuse cu brio testul psihologic la începutul anului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării