main logo
4931

Ce spune mama tânărului care a ucis 20 de persoane la colegiul din Kerchi

Mama băiatului de 19 ani care a ucis 20 de persoane și a rănit alte peste 40 a vorbit despre fiul ei. Potrivit ei, tânărul era inteligent, atent, învăța bine și nu avea conflicte între colegi.

Ce zice mama tânărului care a ucis 20 de persoane la colegiul din KerchiCe zice mama tânărului care a ucis 20 de persoane la colegiul din Kerchi

Ea mai spune că relațiile dintre directoarea colegiului și fiul ei erau unele „speciale”. Băiatul avea o neplăcere față de conducătoarea colegiului, astfel dânsul o căuta anume pe ea în acea zi, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Ca fiecare elev, nu o iubea pe directoare. Pe directoarea liceului copilul meu o căuta. Anume în acel cabinet a intrat pentru prima oară și a început să împuște”, afirmă mama.

În cele din urmă directoarea liceului spune că a rămas în viață prin miracol. Acesta părăsind instituția cu zece minute înainte de a se produce masacrul.

Amintim că, miercuri, 17 octombrie, la colegiul politehnic din Kerchi, Crimeea, un tânăr a venit și a împușcat mortal 20 de persoane și a rănit alte peste 40. Ulterior acesta s-a sinucis. Pe lângă împușcături acesta a plasat explozibil la etajul unul al clădirii, iar fațada și câteva cabinete au fost distruse.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării