main logo
1754

Ce soție frumoasă are umoristul Vladimir Zelenski, noul președinte al Ucrainei

Cea care îi este mereu alături și care, deși a fost împotrivă ca soțul său să-și înainteze candidatura la funcția de șef al statului, este soția sa, Elena Zelenski.

Ce soție frumoasă are Vladimir Zelenski, noul președinte al Ucrainei

După scrutinul din 31 martie, femeia poate începe pregătirile pentru postul de prima doamnă a Ucrainei, întrucât, șansele sunt foarte mari, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

I-a unit un film erotic

Vladimir și Elena Zelenski au învățat în aceeași școală, în clase paralele și sunt de aceeași vârstă. Chiar dacă erau colegi, umoristul a recunoscut că nici nu știa de existența ei atunci când era școlar.

Cei doi au făcut cunoștință din întâmplare: s-au ciocnit pe stradă, când Elena mergea spre casă ținând în mână o casetă video cu filmul erotic „Basic Instinct” (n.r. Instinct Primar). Atunci comediantul i-a cerut pelicula cu împrumut, iar pentru a o returna, trebuia să-i ceară și numărul de telefon.

Vladimir și Elena s-au căsătorit abia după opt ani de relație, în anul 2003. Peste doi ani s-a născut primul lor copil, Alexandra, iar în 2013, fiul Kiril.

Sluga poporului

Deși femeia este arhitect de profesie, fiind o fire artistică, imediat după ce s-a cuplat cu Vladimir, a început să scrie scenarii pentru KVN și este atât de pricepută în domeniu, încât crearea personajului Vasili Goloborodiko, din serialul „Sluga naroda”, a influențat direct obținerea unui rezultat bun la alegerile de duminică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării