main logo
851

Ce salariu are Smiley la Pro TV și câți bani încasează pentru un concert

Smiley e unul dintre puținii cântăreți din România care a reușit să rămână relevant de-a lungul unei perioade considerabile de timp.

Ce salariu are Smiley la Pro TV și câți bani încasează pentru un concert

Dincolo de popularitatea în lumea muzicală și la TV, cântărețul e mare și pe internet. Astfel, pe Facebook, are circa 3,2 milioane de fani, transmite Știri.md cu referire la Playtech.ro.

Asta îl bagă în top 5, după Inna, Andra, Akcent și Antonia. Ca să ai un factor de comparație, Inna are peste 11,4 milioane de fani și e pe locul întâi.

Succesul din muzică al cântărețului, fără îndoială, a fost susținut și chiar dublat de aparițiile la TV, în diverse emisiuni create de Pro TV.

Emisiuni ca Românii au talent sau Vocea României l-au transformat pe Smiley în vedeta momentului în România. Mai ales că are succes și în muzică, astfel că nu pare că își trage toată popularitatea doar de la o televiziune.

În ceea ce privește banii de la TV, Smiley ar fi plătit cu circa 150.000 de euro pe an pentru cele două emisiuni. Dar banii nu se opresc aici, pentru că susține și concerte și nu numai.

Pentru prezentări mondene și diverse, onorariul lui Smiley ar fi undeva între 5 – 6.000 de euro în funcție de durată și complexitate.

De exemplu, în noaptea de Revelion, a încasat 30.000 de euro pentru un concert de 45 de minute. Iar concertul a fost la Craiova, nu la București.

În general, artistul taxează cu circa 12.000 de euro un concert. Spre comparație, Loredana Groza încasează circa 15.000 de euro.

Ca fapt divers, în urmă cu șase-șapte ani, Smiley cânta la balurile bobocilor pentru 4.500 de euro. În doar un an, a adăugat încă o mie de euro la tarif.

Interesant de știut e că, în cazul unei deplasări, Smiley solicită opt camere duble la patru stele, diurnă pentru 16 persoane şi taxează cu 3,2 lei pe kilometru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării