main logo
1478

Ce s-a întâmplat cu balena care a fost antrenată de ruși pentru spionaj

Balena albă descoperită în largul coastelor norvegiene și suspectată că ar fi fost antrenată de ruși pentru a-i spiona pe norvegieni a trecut de partea ”inamicului”.

Ce s-a întâmplat cu balena care a fost antrenată de ruși pentru spionajCe s-a întâmplat cu balena care a fost antrenată de ruși pentru spionaj

Mamiferul marin nu mai vrea să părăsească apele norvegiene, iar localnici s-au obișnuit cu el, transmite Știri.md cu referire la b1.ro.

Unul dintre localnici a susținut că a căutat balena albă și chiar a găsit-o: ”a înotat spre barca mea, cu capul în afara apei, ca și când ar fi așteptat să-i dau instrucțiuni”.

Pe internet au fost postate mai multe fotografii în care balena e hrănită de turiști, se joacă și chiar se împrietenește cu un câine.

Balena albă a fost descoperită săptămâna trecută de către un pescar. El a rămas uimit când a văzut lângă barca lui mamiferul purtând un ham special pentru ataşarea echipamentelor electronice. Bărbatul a povestit presei norvegiene că balena avea un comportament ciudat în apropierea bărcilor. Experţii susţin că marina militară rusă antrenează balenele pentru a-i spiona pe norvegieni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării