main logo
815

Ce purta pe mână Kovesi în fotografia în care apare alături de Dragnea

Victor Ponta a publicat joi, cu o zi înainte de reuniunea Consiliului Executiv al PSD, o altă fotografie în care liderul PSD Liviu Dragnea apare alături de fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, fostul vicepremier Gabriel Oprea și George Maior.

Ce purta pe mână Kovesi în fotografia în care apare alături de Dragnea

Întrebat ce părere are despre imaginea în care Liviu Dragnea apare alături de cei pe care i-a numit ca făcând parte din ceea ce el consideră „statul paralel”, deputatul PSD Liviu Pop s-a declarat mai degrabă intrigat de o „pată roșie” de pe mâna lui Kovesi.

„Sunt nelămurit în legătură cu această fotografie. M-am uitat la ea și mi-a atras atenția mâna stângă a lui Kovesi. Ce are doamna? Se vede o pată roșie foarte interesantă. De aceea, nu sunt convins că poza e reală. Nu știu ce are, e de un roșu intens. Poate cel care a postat poza vine cu detalii suplimentare”, a declarat Liviu Pop la Digi24.

În iunie 2016, Laura Codruța Kovesi declara, într-un interviu pentru Republica.ro, că a avut mâna ruptă în 2014, în perioada alegerilor prezidențiale, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Cel mai probabil, fosta șefă a DNA purta pe mână, în fotografia cu pricina, o bandă kinesiologică, folosită adeseori pentru a grăbi recuperarea musculaturii și articulațiilor, în special la sportivi.

Banda kinesiologică este o bandă elastică, subțire, fabricată adeseori din bumbac, care prezintă pe o parte un adeziv acrilic, care se lipește pe zona afectată. Banda kinesiologică terapeutică este folosită într-o gamă largă de leziuni musculo-scheletale, leziuni sportive, cât și pentru a trata sau ameliora simptomele unor afecțiuni inflamatorii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării