main logo
1579

Ce pedeapsă a primit tânăra din Rusia care și-a ucis sora mai mică pentru că era mai frumoasă

O tânără rusoaică, măcinată de invidie, și-a ucis într-un mod foarte brutal sora de 17 ani, fotomodel, pentru că era mai frumoasă decât ea. Acum, Elizaveta și-a aflat pedeapsa.

Ce pedeapsă a primit tânăra din Rusia care și-a ucis sora mai micăFoto: digi24.ro

Tânăra de 22 de ani a fost condamnată la 13 ani de închisoare, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Elizaveta Dubrovina, 22 de ani, și-a înjunghiat sora mai mică, Ștefania (foto), de cel puțin 189 de ori. 

Geloasă pe frumusețea adolescentei, Elizaveta i-a tăiat urechile și i-a scos ochii, după ce a înjunghiat-o de aproape 200 de ori, potrivit Daily Mail.

Elizaveta a fost găsită vinovată de crimă săvârșită cu cruzime de o instanță din St. Petersburg. 

O filmare făcută în sala de judecată o surprinde pe tânăra condamnată extrem de liniștită, în timp ce era încătușată pentru a fi dusă în penitenciarul în care își va ispăși sentința.

Procuratura orașului a dat publicității un comunicat în care spune, printre altele: „Pe fondul unei relații ostile, acuzata și-a înjunghiat sora cu un cuțit de cel puțin 189 de ori în organele vitale și i-a retezat urechea”.

Ștefania a murit la locul agresiunii din cauza leziunilor extrem de grave.

Crima a avut loc în 2016, dar decizia finală a fost luată abia acum, după ce Elizaveta a fost evaluată phihiatric și a fost deținută într-un ospiciu. Autoritățile judiciare au decis anul acesta că ea poate fi judecată.

Ștefania a fost ucisă în casa iubitului ei, care era plecat la cumpărături în timpul faptei. El a fost cel care i-a descoperit cadavrul și a anunțat autoritățile.

Cele două surori și-au petrecut copilăria într-o casă de copii. Singura rudă cunoscută, o mătușă, a spus doar că vestea morții nepoatei ei a șocat-o.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării