main logo
899

Ce le făcea o controloare călătorilor pe care îi prindea fără bilet: Filma scene fierbinți în vagoane

O controloare de la compania germană de căi ferate - Deutsche Bahn (DB) - a fost concediată după ce superiorii au aflat că filma scene fierbinți în vagoane, după ce trenurile se retrăgeau în depou.

Ce le făcea o controloare călătorilor pe care îi prindea fără bilet

Teresa W., de 33 de ani, îi obliga pe pasagerii tineri, găsiți în tren fără bilet, să filmeze scenele erotice, în care ea avea un rol de dominatoare. În caz contrar, aceștia riscau amendă de câteva sute de euro, transmite Ştiri.md cu referire la stiripesurse.ro.

Povestea a ieșit la lumină după ce Teresa a postat una din filmări, intitulată ”Contravenientul prins în tren de Lady Ashley”, pe un site pentru adulți, relatează bild.de.

În video, tânăra se apropie de un pasager fără bilet și îi spune: ”Acum îți arăt ce fac cu pasagerii care nu plătesc bilet. Dă-ți jos pantalonii și arată…”. Apoi, începe să îl lovească cu biciul.

Teresa, care ar fi fiica vitregă a unui politician CDU din landul Saxonia-Anhalt, a încercat să se apere spunând că în afara programului era liberă să facă orice. Însă șefii ei au fost de altă părere și au concediat-o.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării