main logo
962

Ce i-a făcut un bărbat soției sale după ce l-a mușcat un șarpe veninos

Un bărbat din India care a fost atacat de un șarpe veninos i-a mușcat mâna soției, pentru că își dorea ca ei să moară împreună.

Ce i-a făcut un bărbat soției sale după ce l-a mușcat un șarpe veninos

Shankar Rai dormea în locuința sa din districtul Samastipur, în apropiere de localitatea Patna din statul Bihar, când a fost atacat de un șarpe, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Până dimineață, starea sa de sănătate s-a agravat. Temându-se că nu mai are suficient timp, a luat-o de mână pe soția sa Amiri Devi și i-a spus că și-ar dori ca ei să fie împreună și în viața de apoi, conform Newsweek.

De aceea, el și-a mușcat soția de încheietură, sperând că veninul îi va ucide pe amândoi. La scurt timp, amândoi și-au pierdut cunoștința, potrivit India Today.

Potrvit martorilor, medicii au ajuns la locuința lor la scurt timp și i-a transportat la spital. Deși bărbatul și-a pierdut viața, soția sa a fost salvată la timp.

„Mi-a zis că mă iubește atât de mult încât își dorea să murim împreună. După aceea, m-a prins de mână și m-a mușcat. I-am dat voie să facă asta”, a spus ea.

Potrivit unui medic local, femeia a putut fi salvată pentru că a fost tratată la timp.

Organizația Mondială a Sănătății precizează că peste două treimi din decesele cauzate de șerpi veninoși se întâmplă în Asia de Sud. Ravikar Ralph, profesor de medicină internă la Colegiul Medical Creștin din Vellore a precizat că între 70 și 80% dintre persoanele atacate de șerpi în India mor înainte să ajungă la un centru de tratament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării