main logo
776

Ce cadouri primesc femeile de 8 Martie în diferite țări ale lumii

Fie că este vorba despre mamă, soră, bunică sau iubită, ziua de 8 Martie este una specială pentru femeile din întreaga lume. Iată cum este sărbătorită ziua de 8 Martie în mai multe țări ale lumii și ce cadouri sunt apreciate.

Ce cadouri primesc femeile de 8 Martie în diferite țări ale lumiiCe cadouri primesc femeile de 8 Martie în diferite țări ale lumii.

1. În Italia, sărbătoarea este numită Festa della Donna și în această zi, conform tradiției, toate femeile primesc mimoze, Acacia Dealbata, flori oferite în semn de apreciere. Anul trecut, la Roma, Ziua Femeii a fost celebrată și printr-un marș de protest pentru drepturile femeilor, însă doamnele au avut parte și de intrare gratuită la muzee și alte obiective culturale, unde au putut admira expoziții dedicate lor, scrie unica.ro.

2. Femeile din Australia preferă să sărbătorească 8 Martie printr-o zi de plajă, din program nelipsind sportul, fie că este vorba despre înot sau o plimbare cu bicicleta pe faleză, chiar dacă nu este încă vremea pentru o vacanță pe litoral.

3. La Tokyo, de Ziua Femeii se organizează numeroase evenimente: expoziții, conferințe și evenimente de fundraising. Când vine vorba despre cadourile pe care și le doresc de ziua lor, femeile din Japonia aleg tehnologia.

4. Femeile din Statele Unite aleg să sărbătorească 8 Martie printr-o sesiune de shopping, urmată de un prânz sau o cină cu prietenele. Anul trecut, programul a fost altul, însă: New Yorkul a găzduit unul dintre cele mai mari marșuri de protest pentru drepturile femeilor organizate vreodată, iar anul acesta numărul participantelor se anunță a fi din nou impresionant.

5. În Rusia, potrivit unui sondaj realizat în 2014, atât bărbații, cât și femeile preferă să își întrebe mamele și prietenele ce cadouri își doresc să primească. Dacă îți este teamă că ai putea da greș cu alegerea ta, sau nu te poți opri asupra niciunei idei de cadou, ai putea lua această variantă în calcul. Alternativ, poți organiza o cină festivă pentru toate femeile din viața ta, unde vor fi oferite cadouri simbolice – de pildă, o idee de luat în seamă este să dăruiești fiecărei invitate o bijuterie handmade. Femeile le pot sugera bărbaților din viața lor să le ofere un abonament la sala de sport, pentru a fi mereu în formă și sănătoase.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării