main logo
542

Ce beneficii vor avea cetățenii românii în urma ieșirii Regatului din UE

Există și o veste bună în cazul unui Brexit. Dacă Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, atunci cetățenii românii ar deține un mare avantaj.

Ce beneficii vor avea cetățenii românii în urma ieșirii Regatului din UE

Un anunț important a fost făcut de ministrul, delegat al Afacerilor Europene, George Ciamba. Acesta a susținut că, în cazul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, România va deveni a șasea cea mai mare țară din Uniune, transmite Știri.md cu referire la Capital.ro.

„Trebuie să gestionăm mai multe situații, cum este cea antisemită sau cea energetică. Nu trebuie să există diferențe majore între PIB-urile țărilor europene (…) Dacă Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, România va deveni a șasea cea mai mare țară din UE și va avea un vot cu o pondere mai mare”, a mai comentat Ciamba.

El a declarat, în conferinţa MAS pe securitate, că România a înregistrat mult success față de alte țări care au deținut președinția Consiliului UE. În opinia sa, România a deținut până acum una dintre cele mai fructoase președinții din punct de vedere legislativ. El a explicat că mai sunt multe lucruri de făcut.

“Sperăm că lucrurile nu merg în Uniunea Europeană într-o direcție nedorită (…) Până acum am înregistrat mult succes, dacă ne raportăm la alte țări care au deținut Președinția”, a precizat George Ciamba.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării