main logo
1092

Ce au mâncat frații care au așteptat 9 ani Apocalipsa în pivniță

Întâmplare neobişnuită într-un orăşel olandez, unde autorităţile au descoperit o familie care locuia de 9 ani în subsolul unei ferme, în aşteptarea sfârşitului lumii.

Ce au mâncat frații care au așteptat 9 ani Apocalipsa în pivnițăFoto: romaniatv.net

Nu se ştiu încă detalii, cert este doar că toată povestea a fost dezvăluită de unul dintre locuitorii fermei, un tânăr de 25 de ani, care s-a săturat de condiţiile în care trăia, a fugit din pivniţă şi a spus totul unor localnici adunaţi la o cafenea, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Câţiva localnici adunaţi într-o cafenea din oraşul olandez Ruinerwold au fost primii care au aflat povestea celor 7 oameni care trăiau de ani de zile în subsolul unei ferme, aşteptând Apocalipsa. 

Unul dintre aceştia, un tânăr de 25 de ani, a fugit de la fermă, a intrat în cafenea şi, după ce a băut câteva beri, le-a cerut ajutorul.

Localnic: “Imposibil să se întâmple aşa ceva în cartierul nostru. Aşa credeam, dar chiar s-a întâmplat”.

Poliţiştii care au verificat povestea au descoperit încă şase oameni care trăiau de 9 ani în pivniţa fermei, fără niciun contact cu exteriorul, şi aşteptau sfârşitul lumii. Vecinii lor spun că nu au observat nimic suspect până acum.

Localnic: “Noi locuim în apropierea acelei case, mereu ne-am gândit că acolo locuia o singură persoană, un bărbat care făcea una-alta... Nu ştim nimic despre ceea ce s-a petrecut acolo”.

Localnic: “Am văzut oameni pescuind în faţa casei, e şi o potecă acolo... Nu, nu am avut niciun contact... dacă nu vezi niciodată pe cineva în curte”.

Potrivit anchetatorilor, cei şapte olandezi ascunşi în pivniţă erau într-o stare de sănătate precară, murdari şi subnutriţi. Au supravieţuit atâţia ani hrănindu-se cu lapte de la o capră şi cu legume dintr-o grădină amenajată la suprafaţă.

Nathalie Schubart, purtător de cuvânt al Poliţiei Olandeze: ’Membrii familiei au fost cazaţi într-un adăpost temporar, unde au parte de toată îngrijirea, suportul şi atenţia de care au nevoie. Oamenii de la fermă şi condiţiile în care trăiau sunt în centrul investigaţiei noastre. Sunt multe întrebări la care nu avem încă răspunsuri, dar ancheta noastră progresează”.

Autorităţile l-au arestat pe conducătorul grupului, un bărbat de 58 de ani despre care se ştie doar că nu a vrut să coopereze cu investigatorii. Cât despre celelalte persoane care locuiau în pivniţă, poliţiştii au spus doar că e vorba despre şase femei şi bărbaţi, toţi adulţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării