main logo
1521

Ce a pățit un model, la scurt timp după ce și-a înșelat iubitul

Un model a suferit leziuni la nivelui capului, după ce iubitul său a lovit-o timp de șapte ore, din cauză că l-ar fi înșelat cu un alt bărbat.

Ce a pățit un model, la scurt timp după ce și-a înșelat iubitul

Tanja Djukic, în vârstă de 24 de ani, era de doi ani într-o relație cu Cagri Tortop, un producător de origine turcă, în momentul în care a avut loc agresiunea, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Tânăra din Seribia venise să locuiască în Turicia împreună cu iubitul său, care a acuzat-o că l-a înșelat cu un alt bărbat.

La un moment dar, spune Tanja, bărbatul a început să o bată, iar agresiunea a durat timp de șapte ore. Tânăra și-a pierdut conștiința, iar Cagri a dus-o în baie, acolo unde a turnat apa rece peste ea, pentru a o trezi, potrivit Mirror.

„L-am implorat să se oprească, dar nu mă asculta, m-a lovit peste tot. După ce s-a terminat totul m-a dus într-o cameră și a încuiat ușa. Mă durea totul, îmi era foame, sete”, a spus tânăra.

În dimineața următoare, bărbatul a amenințat-o din nou pe Tanja să nu meargă la poliție să raporteze ce s-a întâmplat.

„Eram în Turcia. Nu m-a ajutat. Nici măcar nu a fost arestat. Fostul meu iubit a dat o declarație în care a spus că eu l-am rănit pe el. Am stat cu el 2 ani și nu a părut să fie un monstru”, a declarat tânăra, după ce a încercat să raporteze cazul a poliție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării