main logo
2012

Ce a pățit o profesoară, după ce a făcut sex cu un elev de 13 ani

Brittany Zamora, o profesoară în vârstă de 28 de ani din Statele Unite, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, după ce a întreținut relații sexuale cu un elev de 13 ani.

Ce a pățit o profesoară, după ce a făcut sex cu un elev de 13 aniFoto: protv.ro

Avocatul femeii, însă, o apără spunând că de vină pentru acțiunile sale este băiatul, pe care l-a descris ca fiind „obsedat și foarte agresiv”, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

După procesul în cadrul căruia Brittany a fost găsită vinovată, avocatul acesteia, Belen Olmedo Guerra, a refuzat categoric că profesoara ar fi fost de vină, informează Metro. 

„Am reprezentat-o pe Brittany timp de aproape 16 luni și pot spune că nu este un monstru(…). Nu este un pericol pentru societate și nu a fost vorba despre o relație între un copil și un adult. Este un adolescent”, a spus avocatul.

Guerra a continuat precizând că Thimothy Dickey, directorul Academiei Las Brisas din Arizona, unde Brittany Zamora preda la clasa a 6-a, a refuzat să îl mute pe băiat de la clasa profesoarei.

Zamora „l-a implorat pe director să mute băiatul din cauza problemelor lui comportamentale și pentru că era obsedat de ea”, a mai spus avocatul, calificând comportamentul elevului drept „foarte agresiv”, însă oficialul instituției a refuzat.

„Nu inventez asta, am aflat detaliile de la directorul Dickey. Era foarte insistent să știe totul despre semnele din naștere ale lui Brittany, alunițe și orice altă informație o mai putea afla. Asta s-a întâmplat înainte să fie contactate autoritățile”, a mai spus Belen Olmedo Guerra.

Potrivit Metro, declarațiile avocatului au fost neașteptate, ținând cont de faptul că Zamora a pledată vinovată la mai multe capete de acuzare legate de relația cu băiatul de 13 ani.   

„Mi-e rușine de faptele mele și regret tot ce s-a întâmplat”, a declarat Brittany, înainte să fie condamnată la 20 de ani de închisoare.  

Zamora a fost arestată în martie 2018, după ce părinții băiatului au aflat de relația dintre cei doi. Părinții acestuia au instalat o aplicație de monitorizare pe telefonul fiului lor, ei fiind alertați de faptul că profesoara i se adresa minorului cu „iubitule”.

Confruntat, el a recunoscut relația pe care a avut-o cu profesoara. Anchetatorii spun că cei doi ar fi întreținut relații sexuale în casa bunicilor, în mașina ei și chiar și în sălile de clasă.

Într-un mesaj, ea i-a scris băiatului pe Instagram: „Dacă aș putea, aș demisiona și aș face sex cu tine toată ziua.”  

Ca urmare a întregului scandal, părinții băiatului susțin că băiatul a rămas cu traume după abuz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării