main logo
693

Ce a pățit o fetiță care s-a prefăcut că are varicelă pentru a nu merge la școală

Lily Schooley, în vârstă de 6 ani, din Saint Austell, Cornwall, nu voia să se ducă la școală pentru că mulți dintre colegii ei aveau varicelă și stăteau acasă.

Ce a pățit o fetiță care s-a prefăcut că are varicelă

Fetița și-a pictat pe față și pe corp puncte roșii și s-a prefăcut că este bolnavă, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Dar planul i-a fost dat peste cap în momentul în care părinții ei și-au dat seama ce au făcut. Mama lui Lily s-a abținut să nu râdă când copila a venit alergând spre ea, plângându-se că o mănâncă tot corpul.

Părinții i-au spus micuței că este necesar să meargă la doctor, lucru care a speriat-o pe Lily care a vrut „să se facă bine în mod miraculos” și a încercat să-și șteargă punctele roșii de pe corp. 

Fetița a folosit însă un marker permanent, iar punctele au fost imposibil de șters. Mama ei a încercat să i le spele cu săpun, ulei și chiar spray de păr, dar nimic nu a funcționat. 

Cei doi părinți ai micuței au povestit cum Lily a fost obligată să meargă câteva zile la școală cu punctele desenate pe piele și cum ceilalți copii nu se jucau cu ea crezând că are varicelă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării