main logo
919

Ce a făcut o femeie din Coreea de Nord care nu crede în Kim Jong-un

O nouă înregistrare video cu propaganda din Coreea de Nord a ieșit, recent, la iveală. Imaginile scot la lumină modul în care regimul comunist vrea să reducă la tăcere adepților creștinismului.

Ce a făcut o femeie din Coreea de Nord care nu crede în Kim Jong-unFoto: france.24

În imaginile video obținute de ”The Voice of the Martyrs” (VOM), un ONG creștin care susține credincioșii persecutați din toată lume, este relatată povestea lui Cha Deoksun, care nu se voia a fi publică. Mai mult, credința femeiii trebuia să fie îndreptată doar spre Kim Jong-Un, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

”Imaginile arată în mod clar motivul pentru care este important ca toți creștinii să se roage pentru Coreea de Nord și pentru creștinii ei”, spune Todd Nettleton, gazda postului de radio VOM, potrivit Fox News.

Potrivit filmării, Cha este considerată ”spion”, o descriere des întâlnită în propaganda nord-coreeană. Cha și-a pierdut încrederea în guvern, în anii 1990, atunci când a trecut ilegal granița spre China. Acolo și-a găsit credința. Când s-a întors în Coreea de Nord, s-a gândit la construirea unei biserici creștine, în subteran.

”Unul dintre lucrurile pe care americanii nu le pot înțelege este că să fii creștin în Coreea de Nord nu înseamnă numai că ai o religie diferită. Regimul Kim are la bază ideea că el este divin”, a spus Cha.

Potrivit unui reprezentant al ONG-ului, imaginile prezentate arată cât de strict este regimul nord-coreean.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării