main logo
706

Cazul Skripal: Cum au petrecut cei doi asasini înainte de atentat

Cei doi presupuși asasini GRU, Alexandr Petrov și Ruslan Bashirov au petrecut înainte de atentatul asura lui Serghei și a Iuliei Skripal.

Cazul Skripal: Cum au petrecut cei doi asasini înainte de atentatCazul Skripal: Cum au petrecut cei doi asasini înainte de atentat

Potrivit unor martori care s-au cazat în același hotel unde au fost cei doi, pe data de 4 martie 2018 din camera celor doi se auzeazu sunete specifice unui act sexual și se simțea miros de marijuana, transmite Știri.md cu referire la Agerpres

Potrivit sursei, unii dintre vizitatorii hotelului s-au lâns persoanlului de tulburarea liniștii de către cei trei (nr. Petrov, Boshirov și prostituata).

Alexandr Petrov și Ruslan Boshirov au ajuns în Marea Britanie la data de 2 martie cu o cursă Aeroflot, jurnaliștii ruși au descoperit că biletele au fost cumpărate o zi mai devreme pe 1 martie. Cei doi s-au cazat într-un hotel de 2 sterle din Londra într-o cameră dublă ce costa 75 de lire noaptea, asta deși ei s-au prezentat ca oameni de afaceri.

Alexandr Petrov și Ruslan Boshirov au acordat un interviu postului de propagandă rusesc Russia Today. Cei doi bărbați, care sunt acuzați de tentativă de asasinat asupra lui Serghei și a Iuliei Skripal, spun că au mers în Marea Britanie pentru distracție, iar la Salisbury au fost pentru a vizita Catedrala din localitate.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat că autoritățile i-au găsit pe cei doi bărbați acuzați de tentativa de asasinat asupra lui Serghei și a Iulia Skripal. Liderul de la Kremlin însă nu vede nimic criminal în acțiunile lui Petrov și Boshirov în Anglia.

Amintim că la 5 septembrie, Scotland Yard a anunțat că doi cetățeni ruși sunt oficial suspectați de otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal și a fiicei sale, Iulia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării