main logo
1953

Cazul minorei din Galaţi. Rudele băiatului: Dacă ne-o dau, facem logodna

Rudele băiatului de 14 ani care a întreţinut relaţii sexuale cu fata găsită plină de sânge pe o stradă din Galaţi susţin că nici nu se poate pune problema că la mijloc ar fi un viol.

Cazul minorei din Galaţi. Rudele băiatului: Dacă ne-o dau, facem logodnaFoto: observator.tv

În casa unde s-au întâlnit cei doi adolescenţi mai erau prezenţi o verişoară a băiatului şi o altă rudă a acestuia, au stabilit procurorii, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„A venit poliţia, am fost cu copilul la Parchet. Credeţi că dacă eram acasă se întâmpla aşa ceva? Băiatul vorbeşte cu ea de trei-patru luni. O iubeşte, s-a dus şi acum la ea la spital. Noi nu am ştiut. S-au culcat. El are 14 ani, copila la fel. Vă daţi seama, s-a întâmplat un caz nefericit. Ei se iubesc. Dacă familia fetei vrea, vă daţi seama că luăm fata, dacă ei vor să fie împreună. Acum ea e în plasament.

Dacă ne-o dau de acolo şi vor şi ai ei, noi facem logodna. Nu ştiu de ce a plecat plină de sânge, ce am auzit şi noi că ar fi avut menstruaţie şi s-a mai şi culcat copilul cu ea.

Medicul legist a contestat, nu a fost viol, a fost de comun acord. Au sărit gardul şi s-a dus la o casă a unui copil al meu care nu era acasă. Eu m-am însurat la 14 ani, asta-i legea ţigănească. Am vorbit şi cu bunica, vor vorbi şi cu părinţii, mama e şi ea închisă şi ei ar vrea să rămână copiii împreună", a spus bunicul băiatului de 14 ani, citat de monitoruldegalaţi.ro.

Minorul este cercetat deocamdată în libertate deoarece în acest caz este deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au făcut publice, marţi, primele date din ancheta începută în cazul minorei de 14 ani găsită plină de sânge pe o stradă din Galaţi şi care a fost ajutată de doi poliţişti, doar la intervenţia trecătorilor.

Potrivit acestora, nu a fost vorba despre un viol, iar băiatul de 14 ani, cu care a întreţinut relaţii sexuale, nu va fi pedepsit pentru că diferenţa de vârstă dintre autor şi persoana cu care s-a întreţinut actul sexual nu este mai mare de trei ani.

Amintim că o femeie a filmat o minoră plină de sânge pe o stradă din Galaţi şi susţine că a oprit o maşină de poliţie pentru a interveni în acest caz. Înregistrarea video arată că cei doi poliţişti din maşină, un bărbat şi o femeie, au stat în vehicul, la distanţă de fata rănită, şi abia la insistenţele martorilor au chemat o ambulanţă.

Cei doi poliţişti sunt cercetaţi disciplina.

Fata e, în continuare, internată la Spitalul de Urgență

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării