main logo
1419

Cazul Caracal: Dialogul secret dintre Gheorghe Dincă și soția sa

Recent, se spunea că ancheta în cazul crimelor din Caracal este aproape de final. Cu toate acestea, luni, a ieșit la iveală un dialog între Gheorghe Dincă și soția lui, după ce anchetatorii au descins la domiciliul familiei Dincă.

Cazul Caracal: Dialogul secret dintre Gheorghe Dincă și soția sa

La începutul lunii octombrie, Romică Potorac, directorul Institutului Național de Criminalistică, spunea că ancheta în cazul crimelor din Caracal este aproape de final, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Cu toate acestea, pe zi ce trece tot ies la iveală detalii importante. Spre exemplu, dialogul dintre Dincă și soția lui. 

Suspectul principal în cazul Caracal și-a chemat partenera de viață imediat după percheziții, iar dialogul dintre ei a fost dezvăluit de România TV.

Stenograma discuţiei

Gheorghe Dincă, către procuror: SĂ VINĂ DE URGENȚĂ SOȚIA!

Gheorghe Dincă, către soţie: SCOATE CÂINII DIN CURTE!

Gheorghe Dincă, către soţie:: TOȚI COPIII VOR FI BINE, STAI LINIȘTITĂ!

Gheorghe Dincă, către soţie:: TU SĂ TE OCUPI DE COPII!

Gheorghe Dincă, către soţie: VĂ IUBESC!

Soţia, către Gheorghe Dincă: AȘA VOI FACE!

După ce materialul a apărut pe post, familia Luizei Melencu a reacționat. Bunicul tinerei a spus că familia Dincă este protejată și menajată, în timp ce ei stau cu durere în suflet. 

Cât despre cum stau lucrurile în privința cazului Luizei, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat că inculpatul nu poate fi trimis în judecată și că la FBI au fost trimise ”nimicuri” din care nu se poate extrage ADN.

”Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML”

„La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici măcar nu se ştie dacă sunt de natură umană, au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală!

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. 

Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva”, a spus Tonel Pop.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării