main logo
1663

Cazul băiețelului căzut într-o groapă de 100 metri. Imagini din interior

Eforturi continuă și azi în Spania, în vederea găsirii lui Julen, un băiat în vârstă de doi ani blocat de duminică într-o groapă foarte strâmtă şi adâncă, cu speranţe tot mai mici de a fi găsit în viaţă.

Cazul băiețelului căzut într-o groapă de 100 metri. Imagini din interior

Autorităţile, care nu vreo probă că băiatul ar fi în viaţă, au început să foreze un tunel vertical, paralel cu o groapă, cu un diametru de 25 de centimetri şi adâncă de aproximativ 100 de metri în care a căzut băiatul, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Un strat de pietre şi pământ, antrenat de copil în cădere, la aproximativ 70 de metri adâncime, împiedică salvatorii să ajungă la Julen, care ar fi blocat dedesubt.

Un al doilea tunel urmează să fie săpat, oblic, în încercarea de a ajunge la copil, însă natura terenului, în comuna Totalan, lângă Malaga, complică sarcina.

Potrivit familiei, Julen se juca duminică pe un teren, în timp ce părinţii săi luau masa în apropiere, atunci când băiatul a căzut în acestă groapă nesemnalată, săpată cu scopul de găsi apă şi apoi abandonată.

Între întreprinderile care participă la căutări se află Stockholm Precision Tools AB, o companie suedeză care a contribuit în 2010 la salvarea celor 33 de mineri chilieni, blocaţi timp de 69 de zile sub pământ.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării