671
0
Caz unic în lume. Doi fraţi devin complet paralizați după apus
671
0

Un caz unic în lume este în Pakistan unde doi fraţi au o manifestare a cărei cauză nu a putut fi identificată de medici.

Cei doi fraţi suferă se o afecţiune inexplicabilă din punct de vedere medical. Ei intră într-o stare vegetativă imediat după apusul soarelui. După ce soarele răsare, ei îşi revin şi duc o viaţă normală, transmite Știri.md cu referire la Evz.ro.

"Băieții mei își iau energia de la soare", spune Mohammed Hashim, tatăl băieților.

Medicii sunt uimiți de cazul fraților, care este unic în lume.

Frații, în vârstă de 11, respectiv 15 ani, sunt doi copii normali în timpul zilei, însă noaptea sunt incapabili să se miște sau să vorbească.

O posibilă cauză ar putea fi faptul că mama băieților este verișoara primară a tatălui lor, astfel de căsătorii incestuoase fiind frecvente în Pakistan.

Până acum medicii nu au stabilit care este cauza acestei afecțiuni stranii, însă sunt de părere că cei doi nu suferă de paralizie în somn. 

Cei doi frați nu par afectați de modul în care sunt nevoiți să își trăiască viața, ba chiar au planuri mărețe de viitor. Unul dintre ei vrea să devină profesor, iar celălalt vrea să studieze istoria islamului.

Citește și
article image
Roiuri imense de muște au invadat un mare oraș: Trăim în iad
0
392
article image
La o grădiniță din Capitală copiii fac amiaza în curtea...
0
888
article image
Un alpinist român a atins un vârf de peste 8.000 de metri...
0
128
article image
Pakistan: Cel puţin şapte morţi în atacuri în nord-vestul...
0
141