main logo
757

Caz surprinzător în SUA. Cine e criminalul în serie care a ucis 4 prostituate

În Texas, operaţiunea de căutare a unui criminal în serie s-a încheiat într-un mod neaşteptat. Un agent de la paza de frontieră a mărturisit că a ucis 4 femei, toate prostituate, şi a răpit o a 5-a.

Aceasta din urmă a reuşit să fugă şi s-a dus direct la poliţie. Anchetatorii spun că victimele au fost ucise după acelaşi scenariu, în decursul ultimelor două săptămâni.

Seria “neagră” a început acum două săptămâni, când autorităţile au descoperit cadavrele a două dintre victime, într-o zonă rurală, în apropierea unei autostrăzi. Alte două descoperiri similare au fost făcute în ultimele zile, în aceeaşi zonă, ridicând bilanţul victimelor la 4, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Autorităţile au început o căutare frenetică pentru a-l găsi pe vinovat. Au primit un ajutor nesperat de la o femeie care fusese răpită de suspect şi a reuşit să scape. Autorităţile l-au identificat pe individ drept Juan David Ortiz, de 35 de ani, angajat de 10 ani la seriviciul de pază a frontierei.

Isidro Alaniz, procuror Webb County: “Există motiv să credem că acest individ este responsabil pentru o serie de crime pe care le-aş califica drept crime în serie. Acum analizăm acuzaţiile pe care să le formulăm împotriva lui - probabil 4 acuzaţii de crimă şi una de răpire”.

Toate victimele sale erau prostituate şi au fost ucise în acelaşi mod. Autorităţile încearcă să descopere şi motivul pentru care bărbatul s-a lansat în această serie macabră de omucideri. Bărbatul a fost arestat, iar dacă va fi găsit vinovat, poate primi pedeapsa cu moartea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării