main logo
397

Caz șocant. S-a culcat și s-a trezit abia după 44 de zile

O tânără britanică din localitatea Steverage, Hertfordshire, suferă de sindromul Kleine-Levin, o boală a somnului, din cauza căreia ajunge să doarmă săptămâni întregi încontinuu.

Caz șocant. S-a culcat și s-a trezit abia după 44 de zileÎn urma unei astfel de crize, tânăra a ajuns să-şi găurească urechile şi să îşi vopsească părul roşcat.

La prima vedere, Lois Woods este o adolescentă cât se poate de normală. Însă, atunci când adoarme, viaţa ei şi a celor din jur se schimbă radical, scrie click.ro. 

Tânăra suferă de sindromul Kleine-Levin, cunoscut şi drept sindromul "frumoasei adormite". Afecţiunea se caracterizează prin crize periodice de hipersomnie, asociate cu senzaţia de foame, instabilitate motorie, iritabilitate şi confuzie mintală.

Tânăra din Marea Britanie doarme pe unde apucă zile întregi şi chiar săptămâni la rând. Cea mai lungă perioadă în care a dormit a fost de 44 de zile, fără pauză.

În plus, Lois are şi crize de personalitate. Are schimbări bruşte de comportament, trecând de la stări normale la crize de violenţă, în care ajunge chiar să-şi atace familia.

În urma unei astfel de crize, tânăra a ajuns să-şi găurească urechile şi să îşi vopsească părul roşcat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării